„Boaz a luat pe Rut ,care i-a fost nevasta,si el a intrat la ea”(Rut 4:13)

Uite-te la instructiunile pe care i le-a dat Naomi lui Rut pentru a-l aborda pe Boaz,viitorul ei sot si vei intelege ca exista un anumit protocol in umblarea cu Dumnezeu.Odata ce-l intelegi,lucrurile pe care le-ai asteptat incep sa se intimple.

Asadar:
1.Asigura-te ca este voea lui Dumnezeu pentru tine.Rut nu a cautat un om oarecare,ea se gindea la cineva anume.Si fiindca Naome se-a facut temele,ea a putut sa-i spuna lui Rut unde sa-l gaseasca: „Iata, el are sa vinture la noapte orzul in aer”(Rut 3:2). Cerceteaza ceea ce-ti doresti de la Dumnezeu inainte de a cere ceva in rugaciune.Asigura-te ca e ceea ce doreste si El.Daca nu scrie numele tau pe lucrul cela,nu alerga dupa el.Nu merge dupa ceva pentru ca arata bine in viata altcueva. DUMNEZEU ARE UN PLAN PENTRU TINE,UN PLAN UNIC SI SPECIFIC! Cauta-L pe El si El ti-l va descoperi.

2.Rezolva-ti trecutul.Naomi i-a spus lui Rut: „Spala-te „(Rut 3:3).Pentru ca a capatat trecere inaintea lui Boaz,Rut nu se putea apropia de el aratind si mirosind a Moab,locul lovit de foamete de unde venise.
Ea trebuea sa-si rezolve trecutul ca el sa nu-i saboteze viitorul.

Dumnezeu iti va deschide usa,dar pina nu ti-ai rezolvat vechile probleme nu vei putea intra pe ea.Nu poti primi ce ti-a pregatit El acum,daca esti contamiat de situatia care ai trecut atunci.
Fie ca iti trebuie sase luni sau sase ani,fa-ti ordine in bagajul emotio-nal.Dumnezeu spune: „Nu va mai ginditi la ce a fost mai inainte,si nu va mai uitati la cele veghi!”(Isaea 43:18-19)

Nadea Cashko.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: