„Iubiţi-vă unii pe alţii cu o dragoste frăţească”(Romani 12:10)

Uneori ne apărăm lipsa de dragoste,bunătate ,blîndeţe,răbdare şi toate celelalte „roade ale Duhului”,în numele productivităţii şi a muncii asidue.Dar nu poţi fi în acord cu învăţătura lui Hristos.
El a spus: „Tot ce doriţi să vă facă vouă oamenii,faceţi-le şi voi la fel”(Matei 7:12).Când te-ai abătut ultima dată din drumul tău pentru a ajuta pe cineva fără să aştepţi nimic în schimb?

Maica Tereza a spus:”O zi trăită fără a arăta dragostea faţă de cineva e o zi ce nu merită trăită”.
Dragostea de oameni trebuie să fie un mod de viaţă,o atitudine constantă,un angajament pe care ni-l luăm în fiecare zi.

William Barclay a spus: „Mai mulţi oameni au fost aduşi la biserică de bunătatea adevăratei dragoste creştine decât de toate argumentele teologice din lume.Şi mai mulţi oameni s-au îndepărtat de biserică din cauza durităţii şi urâţeniei aşa-zişilor creştini deât a tuturor îndoelielor din lume”.

Te-ai oprit vreodată să te gîndeşti că toate acelea mici iritări de care ai parte în fiecare zi sunt doar oportunităţi oferite de Dmnezeu pentru a deveni mai asemenea cu Hristos?
Cu ani în urmă,Chuck Swindoll a scris: „Ce face Domnul pentru a mă ajuta sa-mi lărgesc orizonturile şi să înţeleg cît sunt de igoist? Foarte simplu: îmi dă patru copii care mă calcă pe picioare,îmi şifonează hainele,varsă laptele,ling geamurile maşinii şi scapă bonboane lipicioase pe covor…faptul de nu a fi egoist în atitudine loveşte chear în centru l fiinţei noastre.Înseamnă să fim dispuşi să renunţăm la confortul nostru,la propriile noastre referinţe,la programul nostru,la dorinţele noastre,spre folosul altuea.Ear asta ne readuce la Hristos”.

Nadea Caşco

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: