Priveşte ce a făcut Dumnezeu!

Proprietarul unei case luxoase primise în vizită o rudă mai îndepărtată.Oaspetele bletema şi batjocorea la orice vorbă.La întrebarea proprietarului,dacă nu se teme de Dumnezeu să vorbească aşa de urît,oaspetele răspunse că el n-a văzut niciodată pe Dumnezeu.A doua zi,cei doi admirau nişte tablouri pictate de fiul proprietarului.Oaspetele întreba mereu:”Cine a făcut tabloul acesta?” şi primea acelaşi răspuns: „Fiul meu.”Oaspetele a spus:”Ce fericit eşti că ai un astfel de fiu dotat!”- „Cum poţi să spui aşa ceva? Tu nu l-ai văzut niciodată pe fiul meu.” – „Este adevărat că nu l-am văzut,dar văd ce a făcut el.”
„În cazul acesta,vino la fereastră şi priveşte ce a făcut Dumnezeu.Nici pe El nu L-am văzut vreodată,dar vedem lucrările Lui.”La aceste cuvinte batjocoritorului i s-a închis gura.
Da,existenţa lui Dumnezeu se poate vedea în fiecare clipă,dacă privim măreţia creatiei Sale. Fiecare dintre noi este chemat să creadă că este Dumnezeu-Creator şi este şi un Dumnezeu-Mîntuitor.Dumnezeu L-a dat pe Fiul Său la cruce,pentru a aduce o mîntuire mare celor ce-L acceptă în viaţa lor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: